SUDAN HEYETİ HAK-İŞ’TE

24 Kasım 2014 14:00, Haberler


SUDAN HEYETİ HAK-İŞ’TE

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Sudan İşçi Sendikaları Konfederasyonu (SWTUF) Genel Başkanı Ahmed El Kamil Aydarous başkanlığındaki Sudan heyetini, 24 Kasım 2014 tarihinde HAK-İŞ’te kabul etti. Toplantıya, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ın yanı sıra HAK-İŞ Konfederasyonu uzmanları katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ikili işbirliği anlaşması çerçevesinde düzenlenecek olan eğitim seminerlerinden dolayı Türkiye’ye gelen heyeti HAK-İŞ’te ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.

Arslan, heyete HAK-İŞ Konfederasyonu’nun sendikal vizyonu ve misyonunun yanı sıra Kadın ve Gençlik komiteleri ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Arslan, SWTUF ve HAK-İŞ’in arasındaki ilişkilerin yapılacak olan eğitim seminerleri ile daha da gelişeceğini ifade etti. İki konfederasyonunda bu gibi eğitim programlarıyla sendikal konular hakkında bilgi alışverişinde bulunacak olmasının büyük bir adım olduğunu belirten Arslan, heyete ziyaretlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sudan İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmed El Kamil Aydarous ise HAK-İŞ’in başlatmış olduğu çalışmaların SWTUF için büyük bir önem taşıdığını ve HAK-İŞ’in sendikal tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ifade etti. Aydarous, ikili işbirliği anlaşması çerçevesinde gerçekleştirilecek olan eğitim seminerinin örnek bir çalışma olduğunu ve HAK-İŞ gibi güçlü bir Konfederasyonun çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

 

Toplantının sonunda Genel Başkanımız Arslan, Aydarous ve heyetteki misafirlere hediye takdim etti, hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekildi.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Kasım 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu