“KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”

02 Ekim 2014 14:00, Basın


“KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, “Tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını yürekten kutluyor, Kurban Bayramının ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyoruz”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

 

“Şahsım ve HAK-İŞ Konfederasyonu adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

 

Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde, ülkemizde ve dünyanın pek çok köşesinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu bir an olsun hatırdan çıkarmamalıyız. Geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlıların sevindirilmesini diliyoruz.

 

Suriye ve Irak başta olmak üzere Ortadoğu’da terörün ve savaşların son bulması en büyük temennimizdir. Bölgemizin ve dünyanın barışa her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Ortadoğu’da; Filistin ve Gazze’de, Mısır ve Suriye’de, Irak’ta, Ukrayna’da, Doğu Türkistan’da bombalar patlamakta, sivil halk ve çocuklar can vermekte, doğdukları toprakları terk etmeye zorlanmakta, insanlar kaçırılmakta, masum insanlar sorumlu olmadıkları çatışmaların bedelini ağır bir şekilde ödemektedirler. Bu bayramda da en büyük temennimiz Ortadoğu’da akan kanın durmasıdır.

 

Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bir kez daha yürekten kutluyor, Kurban Bayramının ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyoruz.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Ekim 2014 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu