ARSLAN, TİSK 2014 KSS ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI

19 Eylül 2014 14:00, Haberler


ARSLAN, TİSK 2014 KSS ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, seçici kurulunda yer aldığı TİSK 2014 Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) ödül törenine katıldı. Sosyal yaşama sağladığı katkılarla sektöründe fark yaratması nedeniyle ödüle layık bulunan OPET’e ödülü Genel Başkanımız Arslan tarafından takdim edildi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 17 Eylül 2014 tarihinde Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından, ‘Herkes İçin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ adı altında yürütülen Ulusal Konferans ve TİSK 2014 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Törenine katıldı.

 

Genel Başkanımız Arslan’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Müsteşarı, Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı François Begeot, TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu ve yarışmaya başvuruda bulunan 58’i büyük ölçekli, 10’u küçük ve orta ölçekli olmak üzere toplam 68 şirketin üst düzey yöneticileri de törende yer aldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu işçi, işveren, hükümet, medya, üniversite ve STK kesimlerinin saygın isimlerinden oluşan Seçici Kurul, Etkililik, İyi Uygulama, Kapsayıcılık, Sürdürülebilirlik ve Yenilikçilik alanlarının yanı sıra Büyük Ödül’e hak kazanan Projeleri belirlemişti.

 

ARSLAN, ÖDÜL VERDİ

 

Genel Başkanımız Arslan, sosyal yaşama sağladığı katkılarla sektöründe fark yaratması nedeniyle ödüle layık bulunan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca’ya ödülünü takdim etti.

Arslan, Opet’i ve ödül alan diğer şirketleri yürüttükleri başarılı çalışmalar dolayısıyla kutladı. Sosyal sorumluluk projelerinin önemine değinen Arslan, alanlarında yürüttükleri başarılı çalışmaların yanı sıra firmaların sosyal sorumluluk alanında da başarılı çalışmalar yürütmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arslan, insanı önemseyen ve önceleyen bir anlayışın ürünü olan sosyal sorumluluk projelerinin daha etkin ve aktif bir şekilde hayata geçirilmesinin önemine işaret etti.


HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Eylül 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu