RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

27 Temmuz 2014 14:00, Haberler


RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan; Ramazan ayının İsrail'in Filistin'e yönelik saldırısının gölgesinde geçtiğini anımsatarak, "Ramazan Bayramında başta Filistin olmak üzere tüm insanlığa barış ve refah getirmesini dilerim"

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 

"Milli ve dini bayramlar; gündelik tartışmalar, çözüm bekleyen sorunlar, gerilimler ve tartışmaların çözülüp yatıştırılmasında çok önemli bir işlev görmektedir. Bu açıdan milli ve dini hassasiyetlerin doruğa ulaştığı gün ve dönemler, diyalog, uzlaşı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının hayata geçirilmesinin tam zamanıdır.

 

Ramazan ayının ve bayramını İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının gölgesinde geçirdik. İsrail'in Ramazan ayında tüm insani değerleri ayaklar altına alarak katliamlar zincirine topyekun saldırılara bir yenisini ekleyerek, Filistin ve Gazze'ye yeni bir kuşatma başlatmasını, sivil halka bombalar yağdırarak katliam yapmasını bir kez daha şiddetle kınıyor ve telin ediyoruz. Başta Filistin olmak üzere dünyanın değişik coğrafyalarında gençlerin, çocukların, kadınların ve yaşlıların mağdur olduğu ve dünyanın sessiz kaldığı katliamlara artık dur denilmesini arzu ediyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Filistin halkının yaralarının sarılması amacıyla bir yardım kampanyası başlattık. Yardım faaliyetlerinin daha organize ve güçlü bir şekilde yapılabilmesi açısından bir bağış hesabı açan HAK-İŞ, ilk kampanyasını da Filistin için gerçekleştirecek. Geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını Filistin halkının yaralarının sarılması için bir adım atılmasını bekliyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, bütün Türkiye'den, İşçilerden, HAK-İŞ teşkilatından, Sendikalarımızdan, Şubelerimizden ve Üyelerimizden bağışlarını bu hesaba yönlendirmesini, yardım kampanyamıza etkin ve aktif olarak katılmalarını bekliyoruz. Bağış hesabımıza başta bankamatikler olmak üzere, şubelerden veya online olarak kolayca yapmak mümkündür.

 

"HAK-İŞ Konfederasyonu Bağış Hesabı" Ziraat Bankası, Akay Şubesi Hesap No: 0760 5994340-5012 IBAN No: TR62 0001 0007 6005 9943 4050 12

 

Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, başta Filistin olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dilerim"

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Temmuz 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu