HAK-İŞ’TEN FİLİSTİN İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI

23 Temmuz 2014 14:00, Basın


HAK-İŞ’TEN FİLİSTİN İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI

 

HAK-İŞ Konfederasyonu, Filistin halkının yaralarının sarılması amacıyla bir yardım kampanyası başlattı. Yardım faaliyetlerini daha organize ve güçlü bir şekilde yapılabilmesi açısından bir bağış hesabı açan HAK-İŞ, ilk kampanyasını da Filistin için gerçekleştirecek.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun bağış hesabı ve Filistin yardım kampanyasına ilişkin açıklamasında şunlar kaydedildi:

“HAK-İŞ Başkanlar Kurulu’nda alınan karara uygun olarak, HAK-İŞ bir bağış hesabı açmıştır.

 

“HAK-İŞ, sadece tarih ve medeniyet sorumluluğunun değil, insani ve bir emek örgütü olarak sorumluluğunun da gereği, dünyadaki tüm mağdur ve mazlumlara yardım eli uzatmakta, onlarla dayanışma içerisinde olmaya devam etmektedir.

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu, Van Depreminden, Soma’da yaşanan maden kazasına kadar yurt içinde, Suriye’den, Gazze’ye kadar yurt dışında ulusal ve uluslararası sorunların giderilmesine katkı sağlamayı amaçlamakta ve bu konularda yardım kampanyaları düzenlemektedir.

 

Filistin’e Bağış Çağrısı

 

“HAK-İŞ olarak, ilk kampanyamızı Filistin halkının yaralarının sarılması amacıyla başlatmış bulunuyoruz.

 

“HAK-İŞ tarafından açılan bağış hesabı, yardım faaliyetlerimizin daha organize ve güçlü şekilde yapılabilmesi açısından önem arz etmektedir.

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, bütün Türkiye’den, işçilerden, HAK-İŞ teşkilatından, Sendikalarımızdan, şubelerimizden ve üyelerimizden bağışlarını bu hesaba yönlendirilmesini, yardım kampanyamıza etkin ve aktif olarak katılmalarını bekliyoruz. Bağış hesabımıza başta bankamatikler olmak üzere, şubelerden veya online olarak kolayca yapmak mümkündür.”

 

"HAK-İŞ Konfederasyonu Bağış Hesabı”


Ziraat Bankası, Akay Şubesi,


Hesap No: 0760 5994340-5012


 

IBAN No: TR62 0001 0007 6005 9943 4050 12

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Temmuz 2014 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu