HAK-İŞ FACİANIN OLDUĞU SOMA’DA

15 Mayıs 2014 14:00, Haberler


HAK-İŞ FACİANIN OLDUĞU SOMA’DA

 

ARSLAN SOMADA

Genel Başkanımız Mahmut Arslan da 15 Mayıs 2014 tarihinde (bugün) Soma’da temaslarda bulunuyor. Arslan, oluşan kriz merkezini ziyaret ederken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Maden-İş Sendikası Genel Merkez ve Şube Yöneticileri, Soma Belediye Başkanı ve Soma Maden İşletmesinde çalışan işçilerle görüşerek, başsağlığı dileğinde bulundu.

HAK-İŞ Konfederasyonu Manisa’nın Soma İlçesinde yaşanan maden faciasının ardından Soma’da incelemelerde bulunuyor.

 

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, 14 Mayıs 2014 tarihinde HAK-İŞ’e bağlı Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Arslan, Sendika yöneticileri ile HAK-İŞ’e bağlı sendikaların İzmir ve Manisa’daki bütün şube başkanlarıyla birlikte Soma’da temaslarda bulundu.

Facianın yaşandığı maden ocağında işçilerle görüşen Yıldız, başsağlığı ve geçmiş olsun dileğini iletti, HAK-İŞ’in işçilerin yanında olduğunu söyledi.

 

Yıldız, oluşturulan kriz merkezini ziyaret ederek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüştü, başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yıldız, ayrıca bölgede temaslarda bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de görüştü.

 

Yıldız, Kırkağaç’daki soğuk hava deposu ve Soma Devlet Hastanesine de gitti. İncelemelerde bulundu ilgililere başsağlığı diledi.

 

Öz maden iş genel merkezinde teşkilatla toplantı yaparak yaşanan olay hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Yıldız, Türk-İş’e bağlı Türkiye Maden İş Sendikası Genel Sekreteri Vedat Ünal’a başsağlığı dileğinde bulundu.

Arslan ve beraberindeki heyet, faciada hayatını kaybeden Konfederasyonumuza bağlı Öz Maden-İş Sendikası üyesi Özgür Çiftçi'nin evine taziye ziyaretinde bulundu. Ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Mayıs 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu