1 MAYIS’TA KAZA YAPAN ÜYELERİMİZİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

02 Mayıs 2014 14:00, Haberler


1 MAYIS’TA KAZA YAPAN ÜYELERİMİZİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Kocaeli’nden Kayseri’ye gitmekte olan üyelerimizi taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu yaralanan işçilerin durumunu yakından takip ettiklerini belirterek, “Yaralı olan üyelerimizin durumu iyiye gidiyor. Tedavileri devam eden üyelerimizin durumlarını yakından takip ediyoruz. Can kaybının olmaması büyük tesellimiz. Yaralı arkadaşlarımıza Allahtan acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 1 Mayıs’ı coşkuyla, dayanışma içerisinde HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımıza üye binlerce işçinin katılımıyla Kayseri’de gerçekleştirdik. Kayseri’deki mitingimize katılmak için Kocaeli’nden gönüllü olarak yollara düşen, yol arkadaşlarımızın trafik kazası geçirmesi bizleri derinden üzmüştür.

 

Arkadaşlarımız kutlu bir yolculuğa çıkmışlardı. Kayseri’de coşkulu bir 1 Mayıs kutlaması gerçekleştirmek istiyorlardı. Ancak Kırşehir’in Mucur ilçesi Çamlık mevkiinde hepimizi derinden üzen bir kaza yaşandı. Otobüsteki 39 üyemizden 9'u ağır olmak üzere 33’ü yaralandı. Yaralılardan 2'si Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 31’i Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaralı üyelerimizden 1'i Kırıkkale Devlet Hastanesine, diğerleri Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevkedildi. Bunlardan 2'si hastanede yatıyor, diğerleri ayakta tedavi görüyor. Şu anda Kayseri'de 2, Kırşehir'de 4, Kırıkkale'de 1 ve Kocaeli'nde 2 kişi yatarak tedavi görüyor.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, kazanın ardından arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten başta Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Faruk Çelik ve İçişleri Bakanı Efkan Ala olmak üzere, üyelerimizin tedavisiyle yakından ilgilenen Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kırıkkale Devlet Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlerine, doktorlarına ve bütün hastane personeline teşekkür ediyoruz.

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Hizmet -İş Sendikası Kocaeli Şubesine bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimize, ailelerine, Hizmet-İş Sendikamıza, Kocaeli halkına ve tüm teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaralı arkadaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. ”

 

 


 

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Mayıs 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu