ARSLAN KAYSERİ’DE STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

24 Nisan 2014 14:00, Haberler


ARSLAN KAYSERİ’DE STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Kayseri’de gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamaları öncesinde Kayseri’de sivil toplum örgütü temsilcileriyle 24 Nisan 2014 tarihinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkan Yardımcılarımız Ali Cengiz Gül ve Mustafa Toruntay’ın yanı sıra Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkan ve yöneticileri ile Kayseri Şube Başkan ve yöneticileri katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, toplantının açılışında yaptığı açıklamada, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 1 Mayıs’ı her yıl farklı bir ilde gerçekleştirme kararı aldığını ve bu yıl da 1 Mayıs kutlamalarının “Daha Yaygın, Daha Güçlü, Daha Fazla Sendikal Örgütlenme” sloganıyla Kayseri’de gerçekleştirileceğini kaydetti. Arslan, Kayseri’nin sanayinin yükseldiği merkezi illerimizden biri olduğunu belirterek, “HAK-İŞ’in 4-5 sendikasının bölgede önemli bir üye sayısına sahip olması, sanayi açısından gelişmekte olan bir bölge olması, İç Anadolu’da olması ve çevre illerden ulaşımın rahat sağlanabilmesi gibi nedenlerle Kayseri 1 Mayıs’ı hak ediyor. Kayseri’de büyük bir katılım ve destekle tarihi bir 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Gününü kutlamak istiyoruz” dedi.

Arslan, bu ülke için derdi olan, beklentisi olan herkesi HAK-İŞ’in Kayseri’de gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamalarına davet etti. HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarında kavga ve çatışma olmadığını, coşkulu, heyecanlı, halaylarla 1 Mayıs kutlamalarının gerçekleştiğini belirten Arslan, HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarının aynı zamanda sorunların tüm Türkiye kamuoyu ile paylaşıldığı bir platform olduğuna dikkat çekti.

 

Sivil toplum örgütlerini ve üyelerini HAK-İŞ’in 1 Mayıs Kutlamalarına davet eden Arslan, “Bütün Kayserilileri HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarına davet ediyoruz. Kayseri’den bütün Türkiye’ye ve bütün dünyaya Kayseri’den barış dolu, coşkulu bir 1 Mayıs’ı hediye edeceğiz” dedi.

 

ARSLAN TV KAYSERİ YAYININA KATILDI

 

Genel Başkanımız Arslan, STK toplantısının başında Kayseri TV canlı yayınına katılarak, Kayseri halkına ve emekçilere HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarına katılmaları çağrısında bulundu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Nisan 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu