OLEYİS YÖNETİMİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

31 Ocak 2014 14:00, Haberler


OLEYİS YÖNETİMİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

 

OLEYİS Sendikamızın 12. Olağan Genel Kurulunda seçilen Vedat Böke başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ı 30 Ocak 2014 tarihinde ziyaret etti. Ziyarete, Mehmet Ali Akpınar, Erdoğan Yılmaz, Mehmet Ali Örs, Nihat Şahin ve Ali Çağlayan’dan oluşan OLEYİS Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, OLEYİS Sendikasının, yoğun ve sıkıntılı süreçler yaşadığını, ancak Vedat Böke Başkanlığındaki OLEYİS Yönetimi’nin, büyük bir azim ve kararlılıkla sorunların üstüne gittiğini ve geçmişten bu yana birikmiş sorunları çözmek OLEYİS’i büyütmek amacıyla elini taşın altına koyduğunu söyledi. Arslan, “OLEYİS, bu süreçten güçlenerek ve başarıyla çıktı. Şimdi artık daha demokratik ve şeffaf bir OLEYİS var. Ancak OLEYİS’i daha da büyütüp güçlendirmek için teşkilata büyük bir görev düşüyor. İşiniz daha bitmedi. Şimdi bütün enerjimizi, örgütlenmemize ve birlikteliğimizi güçlendirmeye seferber etmek zorundayız. Birbirinize kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışmamız ve OLEYİS’i sektörün en büyük sendikası haline getirmemiz gerekiyor. Bugün OLEYİS Sendikamızın başında sorunları çözme azmi olan, kararlı ve çalışkan bir ekip var. Bu ekibin OLEYİS’i daha da büyüteceğinden hiç şüphem yok. OLEYİS’in yeni yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke ise OLEYİS’in sendikal demokrasiye uygun ve sağduyulu bir genel kurul yaptığını söyledi. Bu Genel Kurulun kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini söyleyen Böke, “OLEYİS Sendikası olarak delegelerimizden ve üyelerimizden aldığımız güçle daha büyük ve güçlü bir OLEYİS hedefini önümüze koyduk ve bu amaçla daha fazla çalışacağız. Bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen HAK-İŞ Yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Ocak 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu