MİLLİ İRADE PLATFORMU BAŞBAKAN’IN KATILIMIYLA TOPLANDI

28 Ocak 2014 14:00, Haberler


MİLLİ İRADE PLATFORMU BAŞBAKAN’IN KATILIMIYLA TOPLANDI

 

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 25 Ocak 2014 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Milli İrade Platformu toplantısına katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın Hizmet İş Sendikamızın 35. Kuruluş yıldönümü toplantısının devam etmesi nedeniyle katılamadığı toplantıda, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız bir konuşma yaptı.

 

Yıldız, “Biz biliyoruz ki Türkiye demokratik ve modern bir ülkedir. Modern devlet demokrasi üzerine kurulur. Tabii ki modern devlet açık toplumdur. Açık toplumun temel unsurları ise bireyler ve sivil toplumdur. Sivil toplum pozitif ve yapımcıdır. Türkiye sivil toplumu bugün buradadır” dedi.

 

AK Parti iktidarı döneminde köklü demokratik reformlarla önemli aşamalar kaydedildiğini ifade eden Yıldız, “Bu çevrede Türkiye'nin son yıllarda içeride ve dışarıda sorun yönetme ve sorunları çözme kabiliyeti vardır, yüksektir. Liderliğinizle sürekli yükselmektedir. Biz son süreçte gücünü ispat etmiş ülkemizin, ortaya çıkan her türlü sorunları kararlılıkla, sağduyu ile çözeceğine inanıyoruz. Güçlü Türkiye için kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Ocak 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu