ARSLAN, SUDANLI SENDİKACILARLA BULUŞTU

10 Ocak 2014 14:00, Haberler


ARSLAN, SUDANLI SENDİKACILARLA BULUŞTU

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Sudan İnformasyon Kültür Yayınevleri, Posta, Spor, İletişim ve Rehberlik Hizmetleri Çalışanları Sendikası (SWTUF) Genel Sekreteri Sadıc Kobi ve beraberindeki Sudanlı sendikacılarla 8 Ocak 2013 tarihinde HAK-İŞ’de biraraya geldi. Görüşmeye, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ve Dış İlişkiler Uzmanı Ahmet Halfaya da katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Sudan heyetini Türkiye’de ve HAK-İŞ’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, iki ülke ve sendika arasındaki ilişki ve işbirliğinin önemine dikkat çekti. Arslan, HAK-İŞ’in uluslararası sendikal hareketin önemli bir parçası olduğunu, dünyanın pek çok ülkesindeki sendikalarla ikili ilişkilerini geliştirdiğini Sudan’ın da buna güzel bir örnek olduğunu söyledi.

 

SWTUF Genel Sekreteri Kobi, Türkiye’deki sendikal hareketi HAK-İŞ ile yürüttükleri karşılıklı güçlü ilişkiler sayesinde öğrendiklerini belirterek, karşılıklı ilişkilerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Kobi, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı Sudan’a davet etti.

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Ocak 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu