ARSLAN: “TÜRKİYE YOKSULLUKLA MÜCADELEDE ÖNCÜ ÜLKELERDEN BİR TANESİDİR”

23 Aralık 2013 14:00, Haberler


ARSLAN: “TÜRKİYE YOKSULLUKLA MÜCADELEDE ÖNCÜ ÜLKELERDEN BİR TANESİDİR”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan yoksullarla dayanışma haftası münasebetiyle HAK-İŞ Konfederasyonu, Keçiören Belediyesi ve YOYAV’ ın işbirliğiyle 18 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilen programa katıldı.

Genel Başkanımızın Arslan’ ın yanı sıra toplantıya, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve YOYAV Genel Başkanı Dr. İbrahim Ateş ile HAK-İŞ’ e bağlı sendikalarımızın Ankara şubelerinden temsilciler katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, programda yaptığı konuşmada şu değerlendirmelerde bulundu:

“Biz HAK-İŞ olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Yoksul insanların onurlu olduğunu ve durumunu dile getirmekten mahcubiyet duyduğunu bilmemiz gerekir. Bu insanlarımızı bizler bulmalıyız ve onlara bir iş imkânı sağlamalıyız.

Çok şükür ki Türkiye dünyada yoksullukla mücadelede öncü ülkelerden bir tanesidir. Yoksulların kendi onur ve haysiyetleriyle, emeğiyle geçinebileceği bir sistem kurmamız gerekiyor. Bunu yaparsak, yoksullukla mücadelede başarı elde etmiş oluruz. Aksi halde bağımlı bir toplum yaratmış oluruz” dedi.

Toplantıda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve YOYAV Genel Başkanı Ateş’de konuşma yaptı.

Toplantıda Genel Başkanımız Arslan, Ak ’a bir plaket verdi. Ak da Genel Başkanımız Arslan’a kahve fincanı hediye etti.

HAK-İŞ Konfederasyonu Gençlik Komitesi Başkanı Tuğba Balcı ise Hak-iş kısa film yarışması konusunda kendilerine destek veren Başkan Ak'a plaket takdim etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Aralık 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu