ÖZ FİNANS-İŞ SENDİKASI HAK-İŞ’E KATILDI

09 Kasım 2013 14:00, Haberler


ÖZ FİNANS-İŞ SENDİKASI HAK-İŞ’E KATILDI

 

Öz Finans-İş Sendikası 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda oy birliğiyle HAK-İŞ’e katılma kararı alındı. Böylece Konfederasyonumuzun üye sayısı 18’e yükselmiş oldu.

 

Emek Konukevi’nde gerçekleştirilen Öz Finans-İş Sendikası 1. Olağan Genel Kuruluna Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Karaderili, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Gürsel Eser, KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, Konfederasyonumuza bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve basın mensupları katıldı.

 

Divan Başkanlığını HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay’ın yaptığı genel kurulda, üst kuruluş üyeliğinin görüşülmesi ve karara bağlanmasına ilişkin önerge, delegelerin oy birliğiyle kabul edildi. Alınan kararla Öz Finans-İş Sendikası Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e katıldı. Böylece Konfederasyonumuzun üye sayısı 18’e yükselmiş oldu.

 

ARSLAN, ÖZ FİNANS-İŞ’İ HAK-İŞ’E KATILIMDAN DOLAYI KUTLADI

Genel Kurulan konuşan Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Finans-İş yönetim kurulu ve delegelerini Konfederasyonumuza katılımlarından dolayı tebrik etti.

 

Öz Finans-İş’in genel kuruluyla birlikte bankacılık sektöründe bir tarihe tanıklık edildiğini belirten Arslan, “Finans sektöründe sendika kurmak zor ve anlamlıdır. Böyle olduğu için bütün bankacılık sektörünün üye olduğu bir sendika istiyorum. Zamanımız kısıtlı, 3 ayı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Fakat bunları yaparken biraz terleyip mücadele edeceğiz. Öz Finans-İş’in bankacılık sektörünün en büyük sendikası olması konusunda mücadele edeceğiz. Bankacılık sektöründe yeni bir dönemi başlatıyoruz. Sizler bankalarda çalışanların umudusunuz. İnşallah mücadelenin sonunda birlikte başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

 

“HAK-İŞ’İN KAPISININ BÜTÜN EMEKÇİLERE AÇIKTIR”

 HAK-İŞ’in kapısının bütün emekçilere açık olduğunu ifade eden Arslan, şunları kaydetti: “HAK-İŞ, özel bir konfederasyondur. Bizim hizmetlerimiz sadece üyelerimizle sınırlı değildir. Bizler yeri geldiğinde dünyanın her yanındayız, Türkiye’nin her yanındayız. Ülkemizde, küremizde ve bölgemizde bize ihtiyaç duyan herkesin yanında olmak zorundayız. Biz mazlumların, mağdurların yanında olmak durumundayız. Onu için biz yeri geldiğinde Myanmar’da, yeri geldiğinde Somali’de, Mısır’da, Pakistan’dayız. İşte HAK-İŞ’in büyümeye devam etmesinin nedeni de onu farklı kılan bu değerlerdir.”

 

 

Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu da sendikalarının yeni olmasına rağmen, örgütlenme çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini belirterek, “Sektörümüzde kısa zamanda çoğunluğu örgütleyerek yetki almak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Kuruluşumuzdan beri bize en büyük destek ve katkıyı HAK-İŞ vermiştir. Bundan dolayı HAK-İŞ ve bağlı sendikalarına teşekkür ediyoruz. HAK-İŞ’e katılımımız hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Kasım 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu