“KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”

12 Ekim 2013 14:00, Basın


“KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Kurban Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında, bayramın ülkemize inananlara ve tüm insanlığa mutluluk, barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, mesajında şunları kaydetti:

 

“Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

 

Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde, ülkemizde ve dünyanın pek çok köşesinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu bir an olsun hatırdan çıkarmamalıyız. Geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlıların sevindirilmesini diliyoruz.

 

Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bir kez daha yürekten kutluyor, barış, mutluluk ve esenlikler içerisinde daha nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz.”

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Ekim 2013 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu