GENEL BAŞKAN ARSLAN, MÜSİAD VE ASKON’U ZİYARET ETTİ

05 Ağustos 2013 14:00, Haberler


GENEL BAŞKAN ARSLAN, MÜSİAD VE ASKON’U ZİYARET ETTİ

Konfederasyonumuz  Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin ile Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, MÜSİAD ve ASKON’u ziyaret etti.

Genel Başkanımız Arslan, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Genel Başkanı Nail Olpak ile ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Genel Başkanı Mustafa Koca’yı makamlarında ziyaret etti.

Arslan, MÜSİAD ve ASKON üyesi işadamlarının yatırımlarının gelişen Türkiye ekonomisinde önemli yer tuttuğunu belirterek, yatırım yapan iş adamlarını tebrik etti.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ı başkanlığa seçilmesinden dolayı tekrar tebrik eden Arslan, HAK-İŞ’in örgütlenme faaliyetlerini anlattı. Arslan, HAK-İŞ olarak, organize sanayi bölgelerindeki işyerlerinde örgütlenme çalışması yaparak, işçilerle işverenlerin uzlaştıkları, birlikte başardıkları bir modeli geliştirmek istediklerini belirtti.

HAK-İŞ olarak, işveren-işçi birlikteliğini reel zeminlere taşımak ve mevzuata uygun bir çalışma hayatı ile huzurlu emekçiler istediklerini belirten Arslan, diyalog ve işbirliği imkanlarının geliştirilmesini istedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve ASKON Genel Başkanı Mustafa KOCA da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, HAK-İŞ’in her türlü ideolojiden uzak sendikal anlayışının takdirle karşılandığını ve çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini söylediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Ağustos 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu