SGK YÖNETİM KURULU HAK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

16 Mayıs 2013 14:00, Haberler


SGK YÖNETİM KURULU HAK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam Başkanlığındaki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle HAK-İŞ Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay ile görüştü. SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam Başkanlığındaki SGK heyetinde Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Ortaköy, Mehmet Açıkel ile İsmail Sevinç, Tevfik Özcan, Selahattin Uyuğ, Halil Akçe, Hanefi Gök ve Basın Müşaviri Yavuz Selim Ayaz yer aldı. Ziyarete Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız da katıldı.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirici ziyaretlerde bulunduklarını belirten SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam, bu hususta SGK olarak yoğun çalışmalar yaptıklarını söyledi. Sağlam, Türkiye’de kayıt dışı ile mücadelenin önemli bir sorun olmaya devam ettiğini belirterek SGK’nın çalışmalarına HAK-İŞ’in de önemli katkıları olduğunu ifade etti. HAK-İŞ’in gerçekleştirdiği çalışmalar ve yürüttüğü projelerle birçok sivil toplum kuruluşu içinde öncü rol üstlendiğini belirten Sağlam bu projelerin çalışma hayatına önemli katkılar sunduğunu söyledi. Ardından kurumu tanıtıcı materyalleri Genel Başkan Yardımcımız Toruntay’a sunan SGK Başkan Yardımcısı Sağlam SGK’nın sosyal güvenlik konusunda gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Genel Başkan yardımcımız Mustafa Toruntay ise SGK’nın çalışma hayatının en önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, SGK’nın bütün çalışmalarına destek verdiklerini söyledi. Toruntay, sosyal güvenlik konusunda işveren ve çalışanlar nezdinde yürütülen çalışmaların arttırılması gerektiğini belirterek denetim ve eğitim çalışmalarının daha da etkin hale getirilmesinin önemli olduğunun altını çizdi. Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Toruntay SGK bünyesinde tarafların temsilinde adaletsizlikler olduğunu vurguladı ve SGK Yönetim Kurulu’nda HAK-İŞ’in de yer alması gerektiğini ifade etti.

Daha sonra SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam sosyal güvenlik hususunda yürütülen çalışmalara verdikleri destek nedeniyle HAK-İŞ adına Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Toruntay’a bir plaket sundu. Ardından Genel Başkan yardımcımız günün anısına heyet üyelerine birer armağan verdi.

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Mayıs 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu