HAK-İŞ’TEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

10 Ocak 2013 14:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

 

Ziyarette HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Arslan ve Genel Sekreter Dr. Osman Yıldız da yer aldı.

 

Genel Başkan Arslan, ziyarette Türkiye’nin ihtiyacı olan yeni Anayasa çalışmalarına değinerek, bu konuda toplumsal ve siyasi bir mutabakatın aranması gerektiğini belirtti. Terörün çözümü konusundaki son gelişmelerin de ele alındığı ziyarette sendikaların içinde bulunduğu durum da konuşuldu. HAK-İŞ olarak belediyelerdeki taşeronlaşmanın meydana getirdiği olumsuzluklara karşı verdikleri mücadeleyi anlatan Genel Başkan Arslan bu konuda hazırlanan bir raporu Bahçeli’ye sundu. Genel Başkan Arslan örgütlenme konusunda sendikal hayatın içinde bulunduğu sorunlardan söz ederek, HAK-İŞ’in bu konudaki yaklaşımları hakkında bilgi verdi.

 

HAK-İŞ’in Türkiye’de sadece çalışma hayatını ilgilendiren durum ve konularda değil, demokrasinin, hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi noktasında da bir sivil toplum duyarlılığıyla hareket ettiğini belirten Arslan, sosyal politikalarda işbirliğinin öneminin altını çizdi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, HAK-İŞ’in önemli sendikal örgütlerden biri olduğunu belirtti. Bahçeli Genel Başkanımızın daveti üzerine HAK-İŞ’i ziyaret edeceğini belirtti.

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Ocak 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu