TERÖR CANİ VE KANLI YÜZÜNÜ ÇUKURCA VE KARLIOVA'DA BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

17 Eylül 2012 14:00, Basın


                         TERÖR CANİ VE KANLI YÜZÜNÜ ÇUKURCA VE KARLIOVA'DA BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

HAK-İŞ  Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Hakkari Çukurca'da meydana gelen ve 4 askerimizin şehit, 5 askerimizin yaralanmasıyla sonuçlanan terörist saldırı ve Bingöl Karlıova'da meydana gelen ve 8 polisimizin şehit, 9 polisimizin de yaralanmasıyla sonuçlanan terörist saldırılarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Son aylarda, ülkemizin özellikle Doğu ve Güneydoğu'da hakim olmaya başlayan huzur ve barış ortamına yönelik terör olayları yoğunlaşırken, bu kez caniler kanlı yüzünü Karlıova'da bir kez daha göstermiştir.

Kan, kin, nefret ve cinayetten beslenen terörün maşaları bu kez önce Hakkâri Çukurca'da askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesiyle meydana gelen patlamada 4 askerimizin şehit, 5 askerimizin de yaralanması ve Bingöl Karlova'da görevden dönmekte olan Çevik Kuvvet'te görevli polislerimizin yola yerleştirilen patlayıcıların infilâk ettirilmesiyle, 8 polisimiz şehit olmuş, 9 polisimizi de yaralanmıştır.

Milletimizin sabrını zorlayan malûm terör, bu son katliamıyla ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin maşalığına bir yenisini daha eklemiştir.

Bu katliamları bir kez daha şiddet ve nefretle kınıyoruz. Terör ve onun ulusal ve uluslar arası uzantıları ve maşaları milletimizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, ülkemizde kaos oluşturmak isteyen emellerini bu tür katliamlarla gerçekleştiremeyeceklerini bilmelidirler. Terörün dini, dili, rengi yoktur. Tek bir yüzü vardır, o da kan ve cinayettir. Uluslararası toplum da bu yüzü artık görmeli, tanımalı ve gerekli tepkileri vermelidir.

Şehit askerlerimize ve polislerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, tüm milletimize, Genel Kurmayımıza, emniyet teşkilatımıza, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı asker ve polislerimize acil şifalar temenni ediyorum.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Eylül 2012 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu