EMEK KONUKEVİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS EDİLDİ

27 Mart 2020 09:30, Haberler


EMEK KONUKEVİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS EDİLDİ

ÖZ: “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ”


Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı ülkemizin tüm birimlerinin ortaya koyduğu başarılı uygulamalar tüm dünyaya örnek olmuştur. Bu süreçte HAK-İŞ Konfederasyonu olarak da elimizdeki bütün imkânlarla sağlık çalışanlarımıza destek olduk ve olmaya devam ediyoruz.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın başkanlığında toplanan Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde, Hizmet-İş Sendikamızın sosyal tesisi olan ‘Emek Konukevi’, ülkemizi virüsten korumak için gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarımızın hizmetine sunulmuştur.

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, “Sendikamız bünyesinde faaliyet gösteren Ankara’daki Emek Konukevimiz, 26 Mart 2020 tarihinden itibaren Koronavirüs salgınıyla canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza tahsis edilmiştir. Koranavirüs salgıyla mücadele eden tüm emekçilerimizin ve devletimizin verdiği bu büyük mücadelede her zaman sağlıkçılarımızın yanında olacağız. Devletimizin ve milletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde en kısa zamanda atlatmayı Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Mart 2020 09:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu