HAK-İŞ ÇALIŞANLARI TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI

12 Şubat 2020 12:36, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ ÇALIŞANLARI TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI


HAKİŞ Konfederasyonu çalışanları, temel ilk yardım eğitim aldı. 

HAK-İŞ Afet İşleri Komitesi tarafından gerçekleştirilen “Temel İlkyardım Eğitimi” Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen, Türk Kızılayı Ankara Şubesi eğitmenleri tarafından  31 Ocak - 1 Şubat 2020 tarihlerinde HAK-İŞ Konfederasyonu Necati Çelik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitime HAK-İŞ Afet İşleri Komitesi Başkanı Recep Bişkin başta olmak üzere, HAK-İŞ çalışanları katıldı.

16 saatlik eğitim programında; Genel İlkyardım Bilgileri, Hasta / Yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi, Temel Yaşam Desteği, Kanamalarda İlkyardım, Yaralanmalarda İlkyardım, Yanık, donma ve sıcak çarpmasında İlkyardım, Kırık, çıkık ve burkulmalarda İlkyardım, Bilinç bozukluklarında İlkyardım, Zehirlenmelerde İlkyardım, Hayvan ısırmalarında İlkyardım, Boğulmalarda Temel Yaklaşım, Göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında İlkyardım ve Hasta/yaralı taşıma teknikleri konusunda hem teorik bilgi hem de uygulamaya dayalı bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Eğitimlerin ardından yapılacak teorik ve uygulamalı sınavlarda başarılı olan kursiyerlere İl Sağlık Müdürlüğü onaylı sertifika ve Avrupa ülkelerin de geçerli Türk Kızılayı “İlkyardımcı Sertifikası ve Kimlik Kartı” verilecek.

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Şubat 2020 12:36, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu