HAK-İŞ AİLE BULUŞMASI’NDA KISA FİLM ETKİNLİĞİ

03 Şubat 2020 16:55, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ AİLE BULUŞMASI’NDA KISA FİLM ETKİNLİĞİ


HAK-İŞ Aile Buluşması, 30 Ocak- 2 Şubat 2020 tarihlerinde Kırşehir’de gerçekleştirildi.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ Kırşehir İl Başkanı Hızır Güler’in yanı sıra HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Merkezi’nde çalışan personeller ve aileleri katıldı.

HAK-İŞ Aile Buluşması programı kapsamında HAK-İŞ 8. Uluslararası Kısa Film Yarışması’nda dereceye giren kısa filmler izlendi.

Filmler hakkında bilgilendirmede bulunan HAK-İŞ Kültür-Sanat Komitesi Başkanı Birsen Çiçek Odabaşı, “HAK-İŞ Konfederasyonu Kültür-Sanat Komitesi olarak 8 yıldır ‘Emek’ teması ile kültür-sanat dünyasını buluşturuyoruz. Önümüzdeki süreçte kısa film yarışmamızda dereceye giren filmleri sizlerle birlikte izlemek üzere etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu etkinliklerde ‘Emek’ temalı sinema filmlerine yer vermek istiyoruz. İnşallah bu etkinliğimize de yoğun bir şekilde katılımınızı bekliyoruz” dedi. 

Programda, kısa film yarışmasında Ulusal dalda En İyi Film Birincilik ödülüne layık görülen Babalar ve Oğulları, Uluslararası dalda En İyi Birincilik ödülüne layık görülen Denizin Acıları (The Pains Of The Sea) ve Necati Çelik Özel Ödülüne layık görülen Bir Emek Mücadelesi filmleri izlendi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Şubat 2020 16:55, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu