ARSLAN'DAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

09 Ocak 2020 18:19, Haberler


ARSLAN'DAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü ve NTV Ankara Temsilciliğini ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı. Kırmızı karanfil verdi.

Anadolu Ajansı’nı ziyaret eden Arslan, AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ve AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Arslan, Mutanoğlu ile birlikte Anadolu Ajansı bünyesindeki yayın servislerini gezerek çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazetecilerle sohbet ederek kırmızı karanfil takdim etti.

Gazeteciliğin fedakârlık isteyen, zor bir meslek olduğunu belirten Arslan, Anadolu Ajansı çalışanlarının yurt içinde ve yurt dışında özverili bir şekilde gazetecilik faaliyetlerini yürüttüğünü söyledi.

Arslan, Anadolu Ajansı eski genel müdürlerinin fotoğraflarının yer aldığı ve içerisinde tarihi daktilo, fotoğraf makinası ve kameraların sergilendiği müzeyi gezdi.

Anadolu Ajansı ziyaretinin ardından Arslan, NTV Ankara Temsilciliğini ziyaret etti. Arslan NTV Televizyonu’nda NTV Ankara Haber Müdürü Uğur Şevkat ve NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen ile bir araya geldi.

Arslan, Ergen ile birlikte NTV binasındaki gazetecileri ziyaret ederek kırmızı karanfil dağıttı. 

Arslan NTV Televizyonunda yayın servisi, reji ve kameramanları ziyaret etti. Kameramanların bulunduğu odayı ziyaret ederek gazeteciler gününü kutlayan Arslan, habercilerin kamerasını omuzlayarak kısa bir süre çekim yaptı.

Gazetecilerin mesai kavramı gözetmeden en zor şartlarda bile toplumu bilgilendirdiğini söyleyen Arslan, “Bütün zorluklara rağmen ulusal ve uluslararası alanda görevini başarılı bir şekilde layıkıyla yerine getiren basın emekçilerini yürekten kutluyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde Arslan’a, Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, HAK-İŞ Basın Müşaviri Birsen Çiçek, Hizmet-İş Sendikası Basın Müşaviri Sami Sandal eşlik etti.

09 Ocak 2020 18:19, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu