HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

28 Aralık 2019 12:23, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve beraberindeki komite üyeleri, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin’e, HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, HAK-İŞ Kadın Komitesi’nin Konfederasyonun medarı iftiharı olduğunu belirterek, komite başarılarını gururla izlediklerini söyledi. 

Şahin, Kadın Komitesinin kazandığı ivmesini kaybetmeden, artan bir şekilde ve programlı olarak devam ettirilmesi dileğinde bulunarak, Kadın Komitesinin sonuna kadar destekçisi olduklarını söyledi. 

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, desteklerini esirgemedikleri için Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin’e teşekkür etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın liderliğinde, kendileriyle Konfederasyon çatısı altında çalışacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Zengin, Mehmet Şahin’e Genel Başkan Yardımcılığı görevinin hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, ziyaretin anısına HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin’e ve komite üyelerine hediye takdiminde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Aralık 2019 12:23, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu