FİDAN DİKME KAMPANYASINA KATILIM ÇAĞRIMIZ 81 İLDE KARŞILIK BULDU

12 Kasım 2019 15:02, İl Başkanlıkları Etkinlikleri


İL BAŞKANLIKLARIMIZ “DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE” HEDEFİNE TAM DESTEK VERDİ

FİDAN DİKME KAMPANYASINA KATILIM ÇAĞRIMIZ 81 İLDE KARŞILIK BULDU


HAK-İŞ Konfederasyonu olarak Orman Genel Müdürlüğü tarafından “Daha Yeşil Bir Türkiye” hedefiyle ve “Bugün Fidan, Yarın Nefes” sloganıyla başlatılan, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine, 21 sendikamız, 81 il başkanlığımız ve 700 bini aşkın üyemizle tam destek verdik.

Türkiye’nin dört bir yanında HAK-İŞ teşkilatı daha yeşil bir Türkiye için harekete geçti. İllerde gerçekleştirilen resmi protokolün katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikim törenine HAK-İŞ İl Başkanlarımız, sendikalarımızın şube başkan ve yöneticileri, temsilcilerimiz ve üyelerimiz yoğun katılım gösterdi.

Yozgat’ta gerçekleştirilen fidan dikimine TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ katıldı. HAK-İŞ Yozgat İl Başkanlığımız da Bekir Bozdağ ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

Bolu’da gerçekleştirilen fidan dikimine ise Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin katıldı. HAK-İŞ Bolu İl Başkanlığımız da Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

HAK-İŞ olarak daha geleceğe daha temiz bir çevre, daha yaşanılır bir dünya bırakmak için 81 ilde, tüm Türkiye “Bugün Fidan, Yarın Nefes” dedik. Fidanlarımızı toprağa ekerek gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakma yolunda önemli bir adım attık.

12 Kasım 2019 15:02, İl Başkanlıkları Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu