HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

05 Kasım 2019 14:00, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve beraberindeki komite üyeleri, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz’e, HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplantıya, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Genel Sekreter Vekili Remzi Karataş, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve komite üyeleri katıldı.

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ olarak kadınların çalışma hayatında daha çok yer alması için çaba gösterdiklerini belirterek, “Günümüzde kadınların iş hayatına katılımı istediğimiz seviyelerde değil. Kadınların toplumsal kalıpların dışına çıkması modern zamanlarda hızlansa da istenilen seviyede değildir. Bu durumun tersine dönmesi için HAK-İŞ Kadın Komitesi’nin çalışmalarını dikkatle ve takdirle izliyoruz. Sizin çalışmalarınız hem Türk kadınları hem de Dünya kadınları için mihenk taşı olmaktadır” dedi.

Öz, “Kadın istihdamının arttırılması, kadının istihdam edilebilirliğinin önündeki engellerin kaldırılması, çalışan kadınların, annelerin, çocuk bakımına ilişkin güçlük çekmemesi için Konfederasyon düzeyinde yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Çalışma yaşamının her alanında var olan eğitimli ve donanımlı kadınlarımızın varlığı bizlere güç verecektir. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilme sürecinde, nüfusun yarısını oluşturan kadınların çalışma hayatına katılmaları büyük önem arz etmektedir. Bu yüzden sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Zengin, “HAK-İŞ Kadın Komitesi olarak Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın sağladığı katkı ve desteklerin aynısını sizlerden de göreceğimize inanıyoruz. Yeni görevinizde başarılar dilerken, bizleri ağırladığınız için tüm kadın emekçiler adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, ziyaretin anısına HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin’e ve komite üyelerine çiçek hediye etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Kasım 2019 14:00, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu