MEMUR-SEN’DEN HAK-İŞ’E ZİYARET

26 Kasım 2011 14:00, Haberler


 

    

MEMUR-SEN’DEN HAK-İŞ’E ZİYARET

    

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyet, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı  makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız, Settar Aslan ve H. Ferudun Tankut ile HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız da yer aldı.

  

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen ile HAK-İŞ’in demokrasi ve insanlığı tanımlamada ortak noktaları bulunduğunu belirterek, HAK-İŞ'in Türkiye ve kendi üyeleri adına çok iyi çalışmalara imza attığını söyledi. Gündoğdu, HAK-İŞ'in kurulduğu günden beri ülke ve üyeleri adına yaptığı çalışmaları yakından bildiklerini belirterek, "Genel çalışma hayatıyla birlikte 1 Mayıs, referandum, demokrasi, yeni anayasa gibi güzel hizmetleri inşallah birlikte yaparız diyoruz. Hayırlı olsun" dedi. Gündoğdu, her iki konfederasyonunun birlikte çalışmaya devam edeceğini de dile getirdi

    

Genel Başkanımız Mahmut Arslan da “Memur-Sen ailesinin son yıllarda ortaya koyduğu performansı, Türkiye'nin en büyük konfederasyonlarından birisi olduğunu gösteriyor. Memur-Sen'in her başarılı faaliyetinden kendimize bir pay çıkarıyoruz. Sizlerin başarınızı, HAK-İŞ'in başarısı olarak görüyoruz" diye konuştu.

   

Çalışma hayatında birlikte yapılacak birçok iş bulunduğunu vurgulayan Arslan, Türkiye gündemiyle ilgili Memur-Sen ve Memur-Sen'e bağlı sendikalarla da ortak çalışmalar yapılacağını kaydetti.

   

Memur-Sen Heyetinde, Memur-Sen Genel Sekreteri ve Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Memur-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Memur-Sen Genel Mali Sekreteri ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Memur-Sen Genel Basın ve İletişim Sekreteri Halit Ortaköy, Memur-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ahmet Kaytan, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Abdulhadi Karasapan, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Galip Yıldırım ve Eğitim Bir-Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer de hazır bulundu.

   

HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Kasım 2011 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu