ARSLAN’DAN GENEL KURUL SONRASI KKTC KAMU-SEN’E ZİYARET

02 Ekim 2019 10:00, Haberler


ARSLAN’DAN GENEL KURUL SONRASI KKTC KAMU-SEN’E ZİYARET


Genel başkanımız Mahmut Arslan HAK-İŞ  14. Olağan Genel Kurulu  sonrasında Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımıza yönelik teşekkür ziyareti kapsamında ilk ziyaretini KKTC Kamu-Sen'e gerçekleştirdi.

Arslan, 2 Ekim 2019 tarihinde KKTC Kamu-Sen Genel Merkezinde KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Arslan, HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulu’nda göstermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in yaptığı çalışmaları ve sendikal hayata getirdiği yaklaşım konusunda açıklamalarda bulundu.

KKTC Kamu-Sen’in HAK-İŞ’in KKTC’deki önemli bir temsilcisi olduğunu belirten Arslan, “KKTC Kamu-Sen bizim için sadece Kıbrıs’ta var olan bir sendika değildir. Uluslararası uzun bir uğraş ve çabanın bir ürünüdür. KKTC Kamu-Sen’i Kıbrıs’ın dışarıya açılan önemli bir ayağı olarak görüyoruz. KKTC Kamu-Sen Kıbrıs davasını temsil eden, yerli ve milli bir davranışı temsil eden bir sendikamızdır” dedi.

KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın KKTC Kamu-Sen ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KKTC Kamu-Sen’in Kıbrıs’ta olumlu bir imajı olduğunu vurgulayan Atan, “Sendikamızın KKTC’deki olumlu imajı bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. HAK-İŞ Genel Başkanımızın burada bulunması bizi çok mutlu etti. HAK-İŞ’in daha da büyüyerek Türkiye’nin bir numaralı konfederasyonu olmasını temenni ediyoruz” sözlerine yer verdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Ekim 2019 10:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu