ARSLAN, ESENYURT BELEDİYESİ TİS TÖRENİNE KATILDI

28 Eylül 2019 16:00, Haberler


ARSLAN, ESENYURT BELEDİYESİ TİS TÖRENİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 28 Eylül 2019 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Esenyurt Belediyesi iştiraki ESPAŞ (Esenyurt Belediyesi Personel Anonim Şirketi) arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

Törene Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Hizmet-İş Sendikası İstanbul Şube Başkanları ve şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, toplu iş sözleşmesi görüşmelerini işçi işveren tarafları olarak karşılıklı hoşgörü, anlayış ve diyalog içerisinde tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Arslan, “Toplu iş sözleşmeleri beklentilerimizi gerçekleştirmek ve yaşadığımız zorlukların asgariye indirilmesi konusunda önemlidir. İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamımızı devam ettirecek geçimi sağlamış oluyoruz” dedi.

Arslan, ayrıca, 31 Mart yerel seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkanlığına seçilen Kemal Deniz Bozkurt’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, imzalanan toplu iş sözleşmesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

3 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi ile Esenyurt Belediyesi iştiraki ESPAŞ’ta çalışan üyelerimizin ücret ve sosyal haklarında önemli artışlar sağlandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Eylül 2019 16:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu