HAK-İŞ YÖNETİCİLERİNİN İSİMLERİ TOPLANTI SALONLARINDA YAŞATILIYOR

22 Ağustos 2019 15:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN VEFAT EDEN YÖNETİCİLERİNE VEFA ÖRNEĞİ

HAK-İŞ YÖNETİCİLERİNİN İSİMLERİ TOPLANTI SALONLARINDA YAŞATILIYOR


Kutlu bir yürüyüşün adı olan HAK-İŞ, vefalı, sorumlu, sağduyulu ve yenilikçi yaklaşımla sendikacılık yapmaya, geçmişten aldığı gücü geleceğe taşımaya devam ediyor. HAK-İŞ Yönetim Kurulu, HAK-İŞ Kurucularının isimlerini Konfederasyon Genel Merkezi’ndeki toplantı salonlarına vererek bir vefa örneği göstermiştir.

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun 5. Katında bulunan toplantı salonuna HAK-İŞ Genel Başkanlarımızdan rahmetli Necati Çelik’in ismi verildi.

Çelik, 1981 yılında HAK-İŞ Genel Başkanı seçilerek 14 yıl boyunca HAK-İŞ Genel Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. Çelik ayrıca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı.

HAK-İŞ Konfederasyonu 2. Katındaki toplantı salonuna HAK-İŞ Eski Genel Sekreteri rahmetli Metin Türker’in ismi verildi.

1992 yılında HAK-İŞ Genel Sekreteri olarak seçilen Metin Türker, KARDEMİR’in özelleştirilmesine karşı gerçekleştirdiği eylemlerle Türk sendikal hareketi tarihinde önemli bir yere sahiptir.

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun 4. Katında bulunan toplantı salonuna HAK-İŞ Eski Genel Mali Sekreteri rahmetli Abdulkadir İmamoğlu’nun ismi verildi.

Abdulkadir İmamoğlu, 1976-1993 yılları arasında HAK-İŞ Genel Mali Sekreteri olarak görev yaptı.

44 yıl önce bir grup dava adamı tarafından hayata geçirilen konfederasyonumuz HAK-İŞ’in bugünlere gelmesinde katkısı, emeği ve desteği olan herkese gönülden teşekkür ediyoruz.

HAK-İŞ Konfederasyonu’nda yöneticilik yapan bu önemli başkanlarımıza ve HAK-İŞ tarihinde emeği, görevi, rolü olan ve ahirete intikal eden bütün üyelerimize, temsilcilerimize ve yöneticilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

HABERE AİT GÖRSELLER :

22 Ağustos 2019 15:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu