SP HEYETİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

02 Kasım 2011 14:00, Haberler


SP HEYETİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

  

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve beraberindeki heyet, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette, Genel Başkan Yardımcılarımız H. Ferudun Tankut, Mehmet Şahin ve Mustafa Toruntay da yer aldı.

SP Genel Başkanı Kamalak, Genel Başkanımız Arslan’a ve HAK-İŞ Yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kamalak, “Bu bir nezaket ziyaretidir. Başarılı çalışmalarınızı bundan sonrada sürdürmenizi dilemek için buradayız” dedi.

  

Genel Başkanımız Arslan, SP Genel Başkan’ı Kamalak’a genel kurul faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Saadet Partisinden Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Yalman’ın katılımı ve Genel Kurula hitaben yaptığı konuşmadan dolayı teşekkür etti.

   

HAK-İŞ 12. Olağan Genel Kurulunun temasının “Medeniyetler Buluşmasından Küresel Sendikacılık İnşasına” olduğunu anımsatan Arslan, “Dünyada medeniyetlerin çatıştırılması gayesi var. Biz medeniyetlerin iç içe girmesinden ziyade yarışmasını istiyoruz. İnsanlığın hayrına medeniyetlerin daha iyisini yapmak için çalışmalı. Bunun için bu temayı seçtik.” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Kasım 2011 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu