ARSLAN, ILO'NUN 108. YILLIK KONFERANSINDA

11 Haziran 2019 14:36, Haberler


ARSLAN, ILO'NUN 108. YILLIK KONFERANSINDA


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve HAK-İŞ Uzmanlarından oluşan heyetle birlikte İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO) 100. Yılında gerçekleştirilen 108. Yıllık Konferansına katıldı. Halen devam eden toplantıda, çalışma hayatının önemli gündem maddeleri tartışılıyor.

ILO konferansının ana temasını "İyi bir iş ile daha iyi bir gelecek inşa etmek” olarak belirlendi.

Konferansa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Konferansın yüksek düzeyli oturumunda katılımcılara hitap etti. Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığındaki HAK-İŞ heyeti de söz konusu konuşmayı takip etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve beraberindeki heyet, ILO 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde çalışma hayatının gündeminde bulunan meselelere dikkat etmek için fotoğraf çektirdiler.

Heyet, ellerindeki dövizlerle çocuk işçiliğine, emekçiler için daha aydınlık bir geleceğe ve insan onuruna yakışır işlere dikkat çekti.

ILO'ya üye 187 ülkeden 5 bin 700'den fazla işçi, işveren ve hükümet delegesinin katıldığı konferans, 21 Haziran'da sona erecek.

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Haziran 2019 14:36, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu