ARSLAN, KONUT KAPICILARIYLA SAHURDA BİR ARAYA GELDİ

29 Mayıs 2019 09:55, Haberler


ARSLAN, KONUT KAPICILARIYLA SAHURDA BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 29 Mayıs 2019 tarihinde Ankara Yapracık TOKİ bloklarında çalışan konut görevlileriyle sahurda bir araya geldi.

Sahur programına Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Hizmet-İş Sendikası  Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, üyemiz konut kapıcıları/site blok görevlileri ve aileleri katıldı.

Bütün Konut Kapıcılar Sendikalı Olsun İstiyoruz

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HİZMET-İŞ Sendikamızın konut kapıcılarını örgütlemek amacıyla Şubat ayında Türkiye genelinde kampanya başlattığını hatırlattı.

Arslan, “HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Sendikası olarak, bütün mazlum ve mağdurların bizden alacaklı olduğuna inanıyoruz. Diğer bir deyişle; bütün mazlum ve mağdurlara borcumuz var. Konut kapıcıları toplumumuzun mağdur emekçilerindendir. Bütün konut kapıcılarını HAK-İŞ’e bağlı HİZMET-İŞ Sendikamızda örgütlemek, hak ve hukuklarını korumak ve onlara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek istiyoruz” dedi.

HİZMET-İŞ Kapıcılar Konusunda Deneyimli ve Birikimli Bir Sendikadır

Hizmet-İş Sendikamızın kapıcılar konusunda deneyimli ve birikimli bir sendika olduğunu belirten Arslan, “HİZMET-İŞ Sendikamız 1983’ten itibaren konut kapıcılarını örgütlemeye başlamış, 1986 yılında Ankara’da Türkiye’de ilk Kapıcılar ve Kaloriferciler Grevini gerçekleştirmiştir. 

Konut kapıcılarına yönelik AB destekli bir projeyi de başarıyla tamamlamıştır” dedi.


Arslan, bütün konut kapıcılarını HİZMET-İŞ Sendikamıza üye olmaya ve birlikte mücadele etmeye davet etti.


Üyelerimiz konut kapıcıları tarafından, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a konut görevlisi montu hediye edildi.



Arslan da üyelerimizin çocuklarına ve eşlerine hediye verdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Mayıs 2019 09:55, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu