ARSLAN, ÖZ İLETİŞİM-İŞ ÜYELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

28 Mayıs 2019 21:58, Haberler


ARSLAN, ÖZ İLETİŞİM-İŞ ÜYELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 28 Mayıs 2019 tarihinde, Konfederasyonumuza bağlı Öz İletişim-İş Sendikamızın düzenlediği iftar programına katıldı. 

İftar programına Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Öz İletişim-İş Sendikası üyeleri katıldı.

“İşbirliğimizi Daha da Güçlendirmemiz Gerekiyor”

Arslan, “Sendikamızın değerli başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve burada bulunan tüm üyelerimize bu davet için teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte mütevazi bir iftar sofrasında oruç açmak çok güzel. Ramazan ayından sonra bütün birimlerimizle ayrı ayrı programlar düzenleyip, HAK-İŞ’i, HAK-İŞ’in faaliyetlerini ve yapmamız gerekenleri konuşalım istiyoruz. Sendikamız ve üyeleriyle, hem sendikamız ile HAK-İŞ arasındaki, hem de işveren ile sendikamız ve HAK-İŞ arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu iftar davetlerine katıldıkları için Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a teşekkür ederek programa katılan tüm üyelerin Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

İftar programı Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu tarafından Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Mayıs 2019 21:58, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu