HAK-İŞ 12. OLAĞAN GENEL KURULU ve 36. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ 21-23 EKİM 2011'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

19 Ekim 2011 14:00, Basın


                              HAK-İŞ  12. OLAĞAN GENEL KURULU ve 36. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

21-23 EKİM 2011'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

   

                                                                      Genel Kurulumuza

Başbakan ERDOĞAN da Katılacak

    

HAK-İŞ Konfederasyonunun 12. Olağan Genel Kurulu ve 36. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri, 21-23 Ekim 2011 tarihlerinde JW Marriott Otel'de gerçekleştirecektir. Genel Kurulumuz ve Kuruluş Yıldönümü etkinliklerimiz, 21 Ekim 2011 Cuma günü saat 13.30'da başlayıp, 22 Ekim 2011 Cumartesi günü devam edecek ve 23 Ekim Pazar günü yapılacak seçimlerle sona erecektir.

   

HAK-İŞ, 2011-2015 yıllarını kapsayan yol haritasını şekillendirilecek olan 50 farklı konuda önemli kararların alınacağı bir Genel Kurul gerçekleştirilecektir. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, dünyadaki; sosyal sorunlara, gelişmelere, sosyo-ekonomik dengenin oluşmasına, etkin bir şekilde nasıl katkı sağlayabileceğimizin perspektifini ortaya koymak amacıyla, Genel Kurulumuzu, "Medeniyetler Buluşmasından Küresel Sendikacılık İnşasına" sloganıyla gerçekleştiriyoruz.

  

            21 Ekim Cuma günü başlayacak Genel Kurul çalışmalarının ardından akşamları da "Medeniyetler Buluşmasından Küresel Sendikacılık İnşasına"  sloganına uygun olarak etkinlikler gerçekleştirilecektir.

  

            Bu kapsamda, 21 Ekim 2011 Cuma günü akşam saat 19:30'da Başbakan Yardımcımız Sayın Beşir Atalay'ın teşrifleri ile gerçekleştirilecek olan, Medeniyetler İttifakının tanıtımı ve Antakya Medeniyetler Korosu'nun müzik programı gerçekleştirilecektir.

  

            22 Ekim 2011 Cumartesi günü akşam saat 19:30'da ise Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ'ın teşrifleri ile TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı yoluyla Türkiye'nin Dünya Sosyal Vizyonu özel gündemli toplantı gerçekleştirilecektir.

  

            Genel Kurulumuza Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Sayın Bülent Arınç, Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ ile Çalışma Bakanı Sayın Faruk Çelik katılımlarını bildirmiştir.

  

            Ayrıca Genel Kurulumuza, Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek ile TBMM'de grubu bulunan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş başta olmak üzere siyasi partilerin genel başkanları ile çok sayıda bakan ve milletvekili davet edilmiş olup katılımları beklenmektedir.

  

HAK-İŞ Genel Kurulu'na, ayrıca ITUC ve ETUC gibi uluslararası sendikal kuruluşlar, Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeden sendikal heyetler de katılacaktır.

  

            Doğu Afrika ve özellikle Somali'de yaşanan insanlık dramına karşı "Yardım Et, Bir Can Kurtulsun" sloganı ile bir yardım kampanyası yürüten HAK-İŞ, 8 Kasım'da sona erecek olan kampanya kapsamında, Genel Kurula çiçek göndermek isteyen misafirlerden kampanyaya destek yapılması ricasında bulunmaktadır.

      

HAK-İŞ KONFEDERASYONU

12. Olağan Genel Kurulu ve 36. Kuruluş Yıldönümü PROGRAMI İçin Tıklayınız.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Ekim 2011 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu