ARSLAN: "ANADOLU AJANSI'NIN 99 YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ"

05 Nisan 2019 11:02, Basın



ARSLAN: "ANADOLU AJANSI'NIN 99 YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ"

 

 HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, "Anadolu’nun sesini dünyaya duyurmak amacıyla Kurtuluş Savaşı’nın ilk yıllarında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Anadolu Ajansı’nın 99. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz" dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN Anadolu Ajansı'nın 99. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Anadolu’nun sesini dünyaya duyurmak amacıyla Kurtuluş Savaşı’nın ilk yıllarında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Anadolu Ajansı’nın 99. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.

 Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı yıllarındaki önsezisi ile kurulan, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizin gözü ve kulağı olma özelliğini her geçen gün daha da artırarak devam ettiren, Anadolu Ajansı’nın 99. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.

Milli, yerli ve aynı zamanda uluslararası bir kuruluşumuz olan Anadolu Ajansı, 99 yıllık birikimiyle sadece ulusal düzeyde değil, aynı zamanda başta Ortadoğu ve Balkanlar olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde farklı dillerde yaptığı yayınlarla dünyanın dikkatini çeken güzide bir kuruluşumuzdur.

Anadolu Ajansı çatısı altında çalışan basın emekçileri, her koşulda ve şartta gerçeklerin en doğru ve en hızlı biçimde kamuoyuna aktarılması, ülkemizin yararı için farklı görüş ve düşüncelerin objektif ve tarafsız olarak kamuoyuna duyurulması gibi önemli bir görevi yerine getirme, toplumun sesi olma konumundadırlar.

Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikamızın örgütlü olduğu  Anadolu Ajansı’nın başarılı çalışmalarının devamını diliyor, AA'nın 99. yılını kutluyoruz. HAK-İŞ üyesi olan Anadolu Ajansı çalışanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. HAK-İŞ olarak Konfederasyonumuzun üyesi Medya-İş Sendikamızla Anadolu Ajansı'nı hak ettiği yere ulaştırmak için desteğimizi ve katkımızı arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz.

Anadolu Ajansı’nın başarılı çalışmalarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğine inanıyor, nice başarılı yıllar diliyoruz."

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Nisan 2019 11:02, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu