ARSLAN, GİRESUN’DA TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

10 Mart 2019 20:39, Haberler


ARSLAN, GİRESUN’DA TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 10 Mart 2019 tarihinde HAK-İŞ Giresun İl Temsilciler Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Hizmet-İş Sendikası Onursal Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet-İş  Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin, HAK-İŞ Giresun İl Başkanı Mustafa Çakır, HAK-İŞ Ordu İl Başkanı Nevzat Acu, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Giresun İl ve Şube Başkanlıkları, işyeri sendika temsilcileri, komite başkanları ve pek çok üyemiz ile basın mensupları katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan,HAK-İŞ’in Giresun’da tarihi bir ilke imza attığını belirterek,  “HAK-İŞ’in kurulduğu günden bugüne, emeğin ve emekçinin yanında olan yerli ve milli bir sendika” olduğunu söyledi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “HAK-İŞ örgütlendiği her iş yerinde sorumluluk sahibi, hak ve hukuku gözeten, ülkemizin bütünlüğünü ve bekasını en az kendi geleceği kadar önemseyen, bir yönüyle yerli ve milli, bir yönüyle de evrensel bir sendika anlayışı temsil eden bir emek konfederasyonudur” dedi.

“HAK-İŞ Eşittir Ülkemizin Geleceği ”

HAK-İŞ'in bir sivil toplum örgütü, bir emek örgütü oldugunu ifade eden Arslan, “HAK-İŞ eşittir ülkemizin geleceği, HAK-İŞ’in büyümesi demek Türkiye’nin büyümesi demektir, HAK-İŞ’in güçlenmesi adaletin güçlenmesi demektir. Konfederasyonumuz olarak her zaman işçinin, emeğin, emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizin ve sizin emeğinizin sonuna kadar arkasındayız. Mücadelemizi hak doğrultusunda sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 

Arslan, ülke gündemi ve seçim sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.  Arslan, "Ülkemizin içinden geçtiği zor süreçte milletimiz olarak etrafımızdaki tehlikeleri, içerden ve dışardan bize yapılan operasyonları bertaraf etmek için karşı bir duruş sergilememiz gerekiyor. Bu duruş 15 Temmuzla beraber başlayan yeni bir duruştur. Biz bu duruşu önemsiyoruz. HAK-İŞ’e güvenen, HAK-İŞ’e inanlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz. HAK-İŞ’in tutumu açık ve nettir. Demokrasi, özgürlükler, haklar, milli irade, ülkemizin bekası ve geleceğidir. 15 Temmuz’da olduğu gibi milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yaşam tarzınız, inançlarınız siyasi görüşünüz ne olursa olsun milletle beraber olmaya, milletimizin bekası için dayanışma içerisinde olmaya sizleri davet ediyorum" dedi.

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, HAK-İŞ’in emekçiler adına vermiş olduğu emek mücadelesine dikkat çekerek, “HAK-İŞ’in kritik dönemlerde neler yaptığını hepimiz iyi biliyoruz. Allah onlardan razı olsun. Biz de göreve geldikten sonra emeğin, emekçinin hakkınızı yedirmemek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

AK Parti Giresun milletvekili Kadir Aydın, HAK-İŞ’in 43 yılık mücadelesinde yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, “HAK-İŞ’i bugünlere getiren Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ve Konfederasyonun yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin ve HAK-İŞ Giresun İl Başkanı Mustafa Çakır bir selamlama konuşması yaptı. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Mart 2019 20:39, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu