ARSLAN’DAN NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN’A ZİYARET

28 Aralık 2018 17:31, Haberler


ARSLAN’DAN NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN’A ZİYARET   

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 28 Aralık 2018 tarihinde Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı makamında ziyaret etti.   

Belediye binası önünde işçilerin coşkulu tezahüratları ve alkışlarıyla karşılanan Arslan, personelle tek tek selamlaştı. 

Ziyarette konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Hizmetlerinden dolayı Niğde Belediye Başkanımız Rifat Özkan'a çok teşekkür ediyorum. HAK-İŞ olarak büyük bir aileyiz. Taşeron işçilerimizin sendikal haklarının sağlanması, bu mücadelede bizlerle beraber olmaları için verdiğiniz desteğe ayrıca teşekkür ediyorum. Siyasette görevler baki değildir. Önemli olan görevlerimizin sırasında en iyisini yapmaktır. Kısa zamanda Niğde’ye imzanızı attınız. Arkadaşlarımızın gönlüne girdiniz. Bu insanları bu soğukta kimse dışarıya çıkaramaz. Kimse bu şekilde gönülden tezahürat yaptıramaz. Bunlar gerçekten sizi sevdikleri için o yüzden hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan,“Niğde halkımız, çalışanlarımız adına tekrar hoşgeldiniz. İşçi kardeşlerimizin taşerona geçiş süreçlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesini ortaya koymasından sonra ilk sözleşme size ve bize nasip oldu. İşçi kardeşlerimizin sosyal haklarını alamamaları gerçekten bir ızdırabtı. HAK-İŞ, işçinin yanında. Arkadaşlarımız da özveriyle çalışıyorlar. Taşerondan kadroya geçen 500’e yakın işçi kardeşlerimiz yaz-kış demeden gayretle çalışıyorlar. Hizmet-İş Sendikası Niğde’de açık ara birinci sendika oldu. Bizde bundan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu. 

Ziyaret programı Belediye Başkanı Özkan’ın Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a günün anısına hediye takdim etmesiyle sona erdi. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Aralık 2018 17:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu