ARSLAN, KIBRISLI İZCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

21 Aralık 2018 23:59, Haberler


ARSLAN, KIBRISLI İZCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, KKTC SOS Çocukköyü Derneği’nden gelen izcilerle 21 Aralık 2018 tarihinde Emek Konukevi’nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri , Eğitim Koordinatörü Fatih Mehmet Bakırtaş, SOS Çocukköyü Derneği İzcilik Kulübü Lideri Besime Durmuş, Gençlik Evi Sorumlusu Çağan Türkoğlu, eğitim görevlileri ve izci çocuklar katıldı. 

“Türkiye’nin en büyük işçi Sendikası olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diyen Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e Kıbrıs’tan üye olan KAMU-SEN sendikamız var. Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te Türkiye’nin en büyük Konfederasyonlarından. Sizleri de şu an Hizmet-İş sendikamızın sosyal tesisi olan Emek Konukevimizde ağırlıyoruz” dedi.

“KIBRISLI GENÇLER GELECEKLERİNİ ADADA GÖRMELİ”

KKTC ile Türkiye arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesi gerektiğini belirten Arslan, “Bizim iki ülke olarak hiçbir farkımız yok. Biz kardeşiz, iyi ilişkilerimiz var. Bu iyi ilişkileri zehirlemek isteyenler var. Adadaki Türklerin, Türkiye’ye gelmesini, Türkiye’deki Türklerinde adayı sıkça ziyaret etmeleri gerekiyor. Biz HİZMET-İŞ Sendikası olarak 15-17 Kasım 2018 tarihinde Başkanlar Kurulumuzu KKTC’nin kuruluş yıldönümünde Kıbrıs’ta topladık. Biz dayanışma içinde olmalıyız. Biz beraberiz ve KKTC’nin yaşamasını istiyoruz. Türkiye olarak bağımsız bir KKTC’nin tanınmasını istiyoruz. Kıbrıslı gençler geleceklerini adada görmeli” diye konuştu.

SOS Çocukköyü Derneği İzcilik Kulübü Lideri Besime Durmuş ve Gençlik Evi Sorumlusu Çağan Türkoğlu da yaptıkları konuşmalarda, Türkiye’de olmaktan ve Türkiye’nin güzelliklerini görmekten mutlu olduklarını belirterek, bu imkanı sağlayanlara teşekkür ettiler. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Aralık 2018 23:59, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu