ARSLAN, İSRAİL'İ PROTESTO EYLEMİNE KATILDI

16 Aralık 2018 13:01, Haberler


GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN İSRAİL SINIRINDA...

ARSLAN, İSRAİL'İ PROTESTO EYLEMİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın Lübnan ziyaretleri devam ediyor. Uluslararası Kudüs ve Filistin'e Destek Sendikalar Birliği olarak Lübnan'da çeşitli temaslarda bulunan Arslan'ın son durağı sınırda bulunan İsrail işgalindeki Filistin toprakları oldu. 

"İsrail'e Lanet Yağdı"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, işgalci İsrail'in Filistin halkına yönelik yürüttüğü acımasız ihlaller karşısında Filistin ve Kudüs'e destek için burada olduklarını belirterek tüm dünyanın bu işgale dur demesinin zamanının geldiğini ifade etti.

"Şehitlerimize Fatihalar Gönderiyoruz"

Arslan yapmış olduğu konuşmada, "Uluslararası Kudüs ve Filistin'e Destek Sendikalar Birliği olarak desteğimizi devam ettireceğiz. Hep birlikte buradan 'Yaşasın Filistin' diyoruz. Buradan Filistin'de şehit düşmüş bütün kardeşlerimiz için Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün şehitlerimiz için buradan fatihalar okuyoruz" diye konuştu.

"Kahrolsun İsrail"

15 Aralık 2018 tarihinde Türkiye'nin yanı sıra Ürdün, Lübnan, Cezayir, Fas, Tunus, Sudan, Moritanya, Filistin ve Senegal'den de üyelerin bulunduğu Uluslararası Kudüs ve Filistin'e Destek Sendikalar Birliği heyetinin düzenlediği protesto eylemi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Sınırda İsrail'i protesto için gelen topluluk İsrail aleyhine "Kahrolsun İsrail, Kudüs Bizimdir, Bizim Kalacak" sloganları attılar. Arslan, sınırda düzenledikleri protesto eylemi sonrası işgal altındaki topraklar ve genel durum hakkında Lübnanlı yetkililerden bilgi aldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a Lübnan ziyaretinde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Filistin ve Kudüs Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti ve uzmanlarımız eşlik etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Aralık 2018 13:01, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu