ARSLAN, LÜBNAN PARLAMENTOSU SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ

15 Aralık 2018 14:32, Haberler


ARSLAN, LÜBNAN PARLAMENTOSU SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği olarak Lübnan’da ziyaretlerini sürdürüyor. Arslan, 14 Aralık 2018 tarihinde Lübnan Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanı ziyaretinin ardından Lübnan Parlamentosu siyasi parti temsilcileri ile biraraya geldi.

“Kudüs İçin Hep Birlikte”

Düzenlenen toplantıda konuşan Arslan, “Kudüs İçin Hep Birlikte” teması ile 3 yıl önce yola çıktık ve önemli mesafeler aldık. Gelecek yıl İstanbul’da 3. Konferansımızı yapacağız. Biz birlik olarak Müslüman olmayan ülkelere de açılmak istiyoruz. Birliğimizin tek amacı var o da özgür ve bağımsız Filistin. Topraklarından zorla çıkartılan Filistinli kardeşlerimizin kendi vatanlarına dönmesini istiyoruz. Ortada büyük bir sorun var. Birileri İsrail’e dur demeli. Sizler yıllarca Filistinli kardeşlerimize sahip çıktınız. Buradan sizlere ve Lübnan halkına şükranlarımızı sunuyoruz. İstanbul’da yapmayı düşündüğümüz konferansımıza da hepinizi davet ediyorum” diye konuştu.

Parti temsilcileri, kurulan birliğin Filistin davasına yeni bir açılım getireceğini belirterek, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı ITUC Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a ziyaretlerde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Filistin ve Kudüs Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti ve uzmanlarımız eşlik etti. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Aralık 2018 14:32, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu