HAS PARTİDEN GENEL BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

04 Mayıs 2011 14:00, Haberler


 

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Settar Aslan, Mustafa Toruntay ve HAK-İŞ Genel Teşkilat Sekreteri Mehmet Şahin de yer aldı.

    

Politik muhafazakar bir parti olmadıklarını belirten Numan Kurtulmuş, emeğin giderek değerini yitirdiğini belitti. Kendilerinin ve Has Parti’nin emeğe saygı duyan ve değer veren  bir parti olduklarını belirten Kurtulmuş, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu, Kurtulmuş, HAK-İŞ yönetimi ve teşkilatının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü de kutladı.

   

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ise ziyaretlerinden dolayı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Has Parti’ye seçimlerde başarılar diledi. Seçimlerden sonra Türkiye’nin en önemli gündem maddesinin yeni anayasa olduğunu, siyasi partilerin de toplumun beklentisine uygun olarak bu konuyu gündemlerine almaları gerektiğini söyledi. Çalışma hayatının sendikal mevzuattan kaynaklanan önemli sorunları bulunduğunu ifade eden Arslan, seçimlerden sonra gerekli mevzuat düzenlemelerinin de yapılmasını istedi.

    

HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Mayıs 2011 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu