ARSLAN, ÖZ TAŞIMA-İŞ KAYSERİ İL TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞINA KATILDI

29 Temmuz 2018 18:12, Haberler


ARSLAN, ÖZ TAŞIMA-İŞ KAYSERİ İL TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 29 Temmuz 2018 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası Kayseri İl Başkanlığı hizmet binası açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Taşıma-İş Sendikası Kayseri İl Temsilciliği hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

HAK-İŞ’in Kayseri’de 27 yıldır örgütlü olduğunu kaydeden Arslan, “Biz sorumlu sendikacılık anlayışıyla davranıyoruz. Bu davranış bize Kayseri’de hem üyelerimizi, hem belediyeleri, hem de diğer işyerlerini kazandırdı. Bugün Kayseri HAK-İŞ için önemli bir merkezdir” dedi.

Kayseri’de daha önce Öz Ağaç-İş, Öz İplik-İş ve Çelik İş’in hizmet binalarını açtıklarını anımsatan Arslan, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Kayseri’de üye sayılarını artırdığını söyledi.

“Sayımız Arttıkça Sorumluluğumuz da Artıyor”

Öz Taşıma İş Sendikasının kendi iş kolunda en büyük sendikalardan birisi haline geldiğini ifade eden Arslan, “Öz Taşıma-İş Sendikamızın gün geçtikçe daha da büyümesi ve kendi iş kolunun lideri olmasından dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Arslan, “Bugün Öz Taşıma İş Sendikamızın hizmet binasının açılışını yapıyoruz. Kayseri bunu hak ediyor. Kayseri çalışanları bunu hak ediyor. Sendikalarımızın bu konuda ki fedakarlıklarını takdirle karşılıyorum. İnşallah diğer sendikalarımızın da burada kendi hizmet binalarında faaliyetlerini sürdürebilmelerini arzu ediyoruz. Öz Taşıma İş Sendikamız HAK-İŞ’in genç sendikalarından birisidir. Konfederasyonumuzun kendi elleriyle yoğurup oluşturduğu ve kurduğu bir sendikadır. O yüzden bu sendikamızın kısa zamanda iş kolunda en büyük sendika olması HAK-İŞ ve sizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Sayımız arttıkça, gücümüz arttıkça sorumluluğumuz da artıyor. Sorumluluğumuzun ve hizmetlerimizin şeklini de çeşidini de arttırıyoruz. Toplu iş sözleşmelerinde de çok zorlu süreçlerden geçtik. Biz merdivenlerin basamaklarını birer birer çıkacağız. Bütün sorunların çözümünü bir sözleşmede başaramayabiliriz. İnanıyorum ki zaman içerisinde bu süreçleri adım adım istediğimiz noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“İş Kolumuzun En Büyük Sendikası Olmaya Devam Ettik”

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Öz Taşıma İş Sendikasının 6 yıl önce kurulduğunu ve genç bir sendika olduklarını söyledi.

Sorunlarını her zaman diyalog yoluyla çözdüklerini belirten Toruntay, “Öz Taşıma-İş Sendikamız HAK-İŞ’in öncülüğünde 6 yıl önce kurulan bir sendikaydı. Konfederasyonlarımızın, sendikalarımızın ve üyelerimizin destek ve katkılarıyla kuruluşundan bugüne yeni bir sendika olmasına rağmen konfederasyonumuzla birlikte büyüyoruz. En son yayınlanan istatistikler ile iş kolumuzun en büyük sendikası olmaya devam ettik. Hem sendikamız büyüyor hem de konfederasyonumuz büyüyor. Kayseri bizim için her zaman önemlidir. Biz de burada üyelerimize her zaman hizmet edebilme adına Kayseri İl Temsilciliğimizi açmış bulunuyoruz” dedi.

Öz Taşıma-İş Sendikası Kayseri İl Başkanı Ahmet Özdemir de yeni hizmet binasının Öz Taşıma-İş Sendikası üyelerine hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Konuşmalardan sonra hizmet binasının kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Hizmet-İş Sendikası Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın genel başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Temmuz 2018 18:12, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu