ARSLAN, BURSA’DA TİS TÖRENİNE KATILDI

22 Haziran 2018 17:25, Haberler


ARSLAN, BURSA’DA TİS TÖRENİNE KATILDI 


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 21 Haziran 2018 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Bursa Yıldırım Belediyesi arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ Bursa İl Başkanı Mehmet Keskin, Yerelsen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, belediye birim amirleri ve üyemiz işçiler katıldı.

“İnsanların En Hayırlısı, İnsanlara Hizmet Edendir”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, üyemiz işçilerin belediye çalışanlarının hayırlı bir iş yaptığını belirterek, “Kamu çalışanı olarak ülkesine hizmet etmek çok önemli bir ayrıcalıktır. Çünkü bizim kültürümüzde insanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir” dedi.

İmzalanan sözleşmede imkânların sonuna kadar kullanıldığını kaydeden Arslan, sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür ederek, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Taşeron emekçilere kadro verilmesinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Arslan, belediyenin kadrosuna geçen işçiler için de yakın zamanda mali ve sosyal hakların iyileştirilmesi için toplu sözleşme masasına oturacaklarını söyledi.

“Hizmetler Emek ve İradeyle Ortaya Çıkar”

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de yerel yönetimlerde hedeflere ulaşmak için etkin bir yönetim planı ve bunu uygulayacak kadroların olması gerektiğini vurgulayarak, “Yaptığımız tüm çalışmalarda mesai arkadaşlarımızın emeği var. Belediyemiz bizim ikinci ailemiz. Belki de zaman zaman kendi ailemizden dahi fazla bir arada olduğumuz yer. İmza törenimizde hayırlı bir amaç için bir araya geldik. Belediyemiz ve çalışanlarımız arasında toplu iş sözleşmesine imza attık. Bizler hep birlikte şehrimize hizmet eden kadrolarız. Belediyecilik, topluma en yakın hizmet birimidir. Dolayısıyla kendimizi en çok sorumlu hissettiğimiz kesim insanımızdır. Hizmetler emek ve iradeyle ortaya çıkar” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

22 Haziran 2018 17:25, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu