YILDIZ, ADANA’LILARI 1 MAYIS KUTLAMALARINA DAVET ETTİ

28 Nisan 2018 13:00, Haberler


YILDIZ, ADANA’LILARI 1 MAYIS KUTLAMALARINA DAVET ETTİ


Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, 28 Nisan 2018 tarihinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek HAK-İŞ’in bu yıl kitlesel olarak Adana’da gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamalarına davet etti.

Toplantıya Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ın yanı sıra, HAK-İŞ Adana İl Başkanı Abdurrahman Yücel, MEMUR-SEN Adana İl Başkanı Mehmet Sözen ve Adana’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yıldız, toplantıda HAK-İŞ olarak Adana’da gerçekleştireceğimiz 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlamalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunarak 1 Mayıs’ı birlikte kutlama çağrısında bulundu.

Yıldız, HAK-İŞ olarak 1 Mayıs’ın sadece Taksim’de değil, Taksim dışında da kutlanabileceğini belirterek, HAK-İŞ’in her yıl 1 Mayıs kutlamalarını Anadolu’nun farklı şehirlerinde kutladığını ifade etti.

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun geçtiğimiz yıl 1 Mayıs’ı kitlesel olarak Erzurum’da büyük bir coşku ile kutladığını anımsatan Yıldız, “1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Gününü kitlesel olarak büyük bir coşkuyla ve görkemle Adana’da kutlayacağız. 1 Mayıs’lar emeğin yeniden yüceltildiği, sorunların yeniden ortaya konulduğu, emeğin taleplerinin haykırıldığı günler olmuştur. Bu sene 1 Mayıs’ta Adana’da emeğe yönelik mesajlarımızı tüm dünyayla paylaşmış olacağız” diye konuştu.

Toplantıya katılan STK temsilcileri de HAK-İŞ’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Adana’da kutlamasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, kutlama için her türlü desteği vereceklerini söylediler.

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Nisan 2018 13:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu