KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ HAK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

25 Nisan 2018 17:00, Haberler


KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ HAK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ


Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası İşletmecilik bölümü öğrencileri, HAK-İŞ Genel merkezini ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile görüştüler.

Karabük Üniversitesi öğrencileri Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Neşe Yıldız ile birlikte 25 Nisan 2018 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezini ziyaret etti.

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Karabük Üniversitesi öğrencilerini HAK-İŞ’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıldız, öğrencilere HAK-İŞ’in kuruluşu, çalışma çalışmaları, projeleri hakkında öğrencileri bilgilendirerek, HAK-İŞ’in çalışma hayatına vermiş olduğu katkılar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

HAK-İŞ’in ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarının olduğunu belirten Yıldız, uluslararası alanda faaliyet gösteren sendikalar olan ITUC ve ETUC’a üye olduğunu söyledi.

Yıldız, HAK-İŞ’in çatışma ve kavgalar üzerine değil masada anlaşma ve sorunları sosyal diyalog yoluyla masada çözme anlayışıyla çalışmalarını yürüttüğünü anlattı.

Eğitimin insan hayatında önemli bir yeri olduğunu kaydeden Yıldız, “Eğitim bir hayat felsefesidir fakat iş bulma konusuna daha farklı bakmanız gerekiyor. İş bulma konusunda geleceğinizin planlamasını en güzel şekilde yapmanız gerekiyor” dedi.

Program, soru cevap şeklinde devam etti. 

Toplu aile fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Nisan 2018 17:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu