ARSLAN, KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME TÖRENİNE KATILDI

12 Nisan 2018 20:14, Haberler


ARSLAN, KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 12 Nisan 2018 tarihinde Keçiören Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikamız arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı. 

Keçiören Belediyesinde gerçekleştirilen TİS törenine Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Keçiören Belediyesi Daire Başkanları, Hizmet-iş Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, işyeri sendika temsilcileri ve üyeler katıldı.

 “EMEĞE, EMEKÇİYE DEĞER VEREN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”

Tören girişinde çiçeklerle karşılanan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Keçiören belediyemiz toplumun bütününü temsil ettiğini ve bu kentin yaşanabilir olmasında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın yadsınamaz bir ölçüde katkı sunduğunu vurguladı. Sözlerini sürdüren Arslan,  “Keçiören’in çağdaş ve yaşanabilir bir kent olmasın için gösterilen emeğe sonsuz saygı duyuyorum. Keçiören Belediyesi daima çalışma hayatındaki; barışı, kardeşliği, dostluğu ön planda tutan anlayışa sahiptir''. dedi 

Keçiören’in belediyecilik anlayışında son derece çağdaş bir konumda olduğunu aktaran Arslan, “Kadro alan arkadaşlarımızın toplu sözleşmeden yararlanması eskiden çok sınırlıydı. Sayın Başkanımızın göreve gelmesinden itibaren bu konular üzerinde çok ciddi mesafeler aldık. Emeğe, emekçiye değer veren onların sorunlarını çözmek için gayret gösteren bir belediyecilik anlayışı ile karşılaşıyoruz. Kendilerine teşekkür ederim. Yeni dönem sözleşmemiz emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. ” diye konuştu.

BAŞKAN AK: MİLLETE HİZMET, HAKKA HİZMETTİR

Törende söz alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, millete hizmetin hakka hizmet olduğunu belirterek, “İmkanlarımız ölçüsünde, bütçemizin sınırları içerisinde en iyisini vermeye gayret ettik. Millete hizmet, hakka hizmettir bilinci içerisinde arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Çalışanlarımıza, belediyemize vermiş oldukları ve verecekleri katkılar için teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

2 yıl olarak imzalanan TİS gereğince, üyelerimizin ücret ve sosyal haklarında %8 ile %20 arasında artış sağlanırken idari haklarında da iyileştirilmeler yapıldı. İkinci yıl ücret zamlarında ise enflasyon oranında anlaşıldı. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Nisan 2018 20:14, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu