EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

05 Nisan 2018 14:05, Haberler


EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 5 Nisan 2018 tarihinde Şanlıurfa Merkez ilçesi Eyyübiye Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikamız arasındaki toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Bilal Tekatlı, Başkan Yardımcısı Ayten Uysal, Hizmet-İş Sendikası temsilcileri ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

“Eyyübiye’yi Geleceğe Taşıyacağız”

Toplu iş sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını dileyen Arslan, “Sendika, Belediye ve emekçiler olarak çok çalışacağız. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapacağız. Eyyübiye’yi geleceğe taşıyacağız. Aldığımızın hakkını verirsek kazancımız da bereketli olur” dedi.

“İnsanları en hayırlısı insanlığa hizmet ederdir” Hadis-i Şerif’ini hatırlatan Arslan, belediye işçilerinin hem şehrine hizmet ettiğini hem de rızkını kazandığını söyledi.

Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Bilal Tekatlı da kent hizmetleri ve belediye çalışanları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

İmza töreninin ardından Genel Başkanımız Mahmut Arslan beraberindeki heyetle birlikte Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı, şair ve yazar Mehmet Akif İnan’ın kabrini ziyaret etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Nisan 2018 14:05, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu