GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

14 Nisan 2011 14:00, Haberler


GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Haber-İş Başkanı Ali Akcan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı ziyaret ederek, HAK-İŞ Yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

  

              Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, genel merkez yöneticileri ve bağlı sendikaların genel başkanlarıyla birlikte Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Genel Başkan Yardımcımız Settar Aslan da katıldı. Memur-Sen heyetinde Genel Başkan Ahmet Gündoğdu’nun yanı sıra Memur-Sen Genel Eğitim ve Dış İlişkiler Sekreteri Ahmet Kaytan, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bem-Bir-Sen Genel Mali Sekreteri Gürkan Alper, Kültür Memur-Sen Genel Eğitim, Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Musa Saçıkara da yer aldı.

     

              Haber-İş Başkanı Ali Akcan ve yönetim kurulu üyeleri de Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı makamında ziyaret ederek HAK-İŞ Yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarete Genel Başkan Yardımcılarımız Settar Aslan ile Mustafa Toruntay, Genel Mali Sekreterimiz Şenel Oğuz ve Genel Teşkilat Sekreterimiz Mehmet Şahin de katıldı.

 

              Memur-Sen’e bağlı Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar da Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

   

              Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı İlyas Tongüç ve Yönetim Kurulu üyeleri de Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı makamında ziyaret etti.

              Arslan, ziyaretler dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HAK-İŞ’te bugüne kadar yapılan başarılı çalışmaları sürdürmek ve daha ileri götürmek için çalışacaklarını söyledi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Nisan 2011 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu