ARSLAN, BOSNA HERSEK’TE SSSBİH 14. KONGRESİNE KATILDI

22 Şubat 2018 16:31, Haberler


ARSLAN, BOSNA HERSEK’TE SSSBİH 14. KONGRESİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 22 Şubat 2018 tarihinde Bosna Hersek Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu (SSSBİH) 14. Kongresine katıldı. 

Kongrede konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ ile Bosna Hersek Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu’nun (SSSBİH) ilişkilerinin eski bir geçmişe dayandığını ve uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını belirterek, “Bu çalışmalarla hem Türkiye’deki sendikal hareketin hem de Bosna Hersek’teki sendikal hareketi yakından tanıma ve işbirliği yapmayı hedefledik” dedi. 

Bosna Hersek ile olan ilişkileri daha ileriye taşıma konusunda her iki tarafta da büyük bir irade olduğunu vurgulayan Arslan, “Bosna Hersek denildiği zaman Türkiye’de başka bir anlam ifade ediyor. Çünkü Bosna Hersek Türkiye için sadece Balkanlarda bir devlet olmaktan çok daha büyük bir anlam ve manayı ifade ediyor. Türkiye ile Bosna Hersek arasında bir kardeşlik, bir dostluk ilişkisi görmek mümkündür.  Bu ilişkilerimizi daha da güçlendirmek ve geliştirmek için birlikte çalışacağız. Birlikte çalışarak her iki ülkenin emekçileri, çalışanları için güzel ve hayırlı hizmetler yapmak için çaba sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

22 Şubat 2018 16:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu