ŞAHİN, SENEGAL’DE CSA HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

16 Şubat 2018 11:40, Haberler


ŞAHİN, SENEGAL’DE CSA HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI


HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Senegal’de Bağımsız Sendikaları Konfederasyonu-CSA yeni hizmet binası açılış törenine katıldı.

Açılışa, Şahin’in yanı sıra Türkiye'nin yeni Dakar Büyükelçisi Nihat Civaner, TİKA Koordinatörü Murat Onan ve Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul katıldı. 

CSA Konfederasyon Genel Merkez binasında Genel Sekreter Elimane DIOUF ile bir görüşme gerçekleştiren Şahin, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi, geliştirilmesi ve ortak eğitim programlarının yapılması konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Merkez hizmet binasının finansmanında sendikal paydaşlığın çok önemli rolü olduğunu söyleyen CSA Genel Sekreteri Diouf, “Sendikal bağımsızlığımızın en önemli sembolü olan CSA yeni hizmet binasının yapılmasında katkısı olan HAK-İŞ Konfederasyonu, Memur-Sen ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına (TİKA) teşekkür ediyorum” dedi.

Şahin ayrıca, Dakar Büyükelçimiz Nihat Civaner ve Tika Koordinatörü Murat Oran’la bir araya geldi. Görüşmede Hak-İş, Memur Sen ve TİKA’nın Senegal’de üstlendiği rolün önemine vurgu yapıldı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Şubat 2018 11:40, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu